Εναέριο Ακροβατικό Δίχτυ – Workshop

*Εναέριο Ακροβατικό Δίχτυ – Aerial Net*

-Σάββατο 1 Ιουνίου 17:00-19:30

-Κόστος: 35€ (Για τους μαθητές της σχολής έκπτωση 15%)

-Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 697 071 7210 ή με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ Vaso Vasiliou, και η προπληρωμή. Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

-Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

-Mini bio:

Η Βάσω ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο και την κολύμβηση. Έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις στο κομμάτι αυτό, το 2011 ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό, συγκεκριμένα με το σύγχρονο και το break dance. Η αγάπη της για το δεύτερο την οδήγησε σε ανοδική πορεία. Για συνεχόμενα χρόνια βρισκόταν στις 4 καλύτερες ‘b-girls’ των Βαλκανίων και κέρδισε τίτλους όπως τη πρώτη θέση στο ‘On the floor’ battle και τη δεύτερη θέση στο bgirl battle του ‘Battle of the year’ 2016, το οποίο της έδωσε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα break dance ‘Battle of the year’ στη Γερμανία.
Από το 2014 έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στις εναέριες τέχνες όπως τα aerial hoop, aerial silks, aerial net, aerial chains με έμφαση στο aerial sling. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από φημισμένους εναέριους ακροβάτες όπως Holly Ann Jarvis, Vanessa Sweekhorst, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Δανάη Μαλτέζου κα. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις με την ακροβατική ομάδα ‘kirko’, συμμετείχε για 3 συνεχόμενα χρόνια στο ‘Artville festival’ καθώς και σε show σε διάφορες πόλεις της Β.Ελλάδας. Ασχολείται ιδιαίτερα με το κομμάτι της ευλυγισίας καθώς έχει λάβει την πιστοποίηση ‘Stretch your Limits’ από τον Nissim Zoares, έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια με τους Holly Ann Jarvis, Βαγγέλη Γεωργιάδη και την ενδιαφέρει να εξελίσσεται συνεχώς. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’ όπου μάγεψε κοινό και κριτές. Από το 2017 έχει μπει πολύ δυναμικά στο κομμάτι των ‘partner acrobatics’ και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα πλαίσια του ‘Dutch akrobatik convention’ που διεξήχθη στην Ολλανδία με τους Det Rijven, Jim Klinkhamer, Martin Kvist, Emily Baxter, Froukje de Klein, Nick Vos, Aurelie Lange, Daan van Helder, Fedde Peutz, Fons Bennink, και Johannes Fischer. Επίσης παρουσίασε με τον παρτενέρ της show στα πλαίσια του ‘Berlin Salsa congress 2018’. To 2019, για πρώτη φορά δημιούργησε την δικιά της παράσταση με όνομα ‘The Greatest show’. Είχε την τιμή να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του ‘Hellas Beetle fina artistic swimming world series 2019’. Κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ‘Aerial Sling professional’ στον διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών ‘2nd Greek Aerial Acrobatics Competition’. Διδάσκει σε σχολές χορού στη Θεσσαλονίκη σε τμήματα ενηλίκων και παιδικά, και παραδίδει σεμινάρια στη Β.Ελλάδα.

-Βίντεο: