ΘΕΑΤΡΙΚΟ RETREAT – Καλοκαίρι 2020 “Θεατρικό Παιχνίδι και Τραγούδι” με την Όλγα Τζωρτζ και τον Παναγιώτη Τερζάκη

                                             ΘΕΑΤΡΙΚΟ RETREAT – Καλοκαίρι 2020
               “Θεατρικό Παιχνίδι και Τραγούδι” με την Όλγα Τζωρτζ και τον Παναγιώτη Τερζάκη

Η καλοκαιρινή αυτή απόδραση έχει στόχο να ψυχαγωγήσει και να εμψυχώσει όλους όσους συμμετέχουν σ αυτήν.
Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο Δραστηριότητες, το Θεατρικό Παιχνίδι και το Τραγούδι.Η ομάδα μας θα ταξιδέψει “θεατρικά” με αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια πάνω σε ποιητικά μέρη Ελλήνων ποιητών και τραγούδια Ελλήνων δημιουργών.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
με την Όλγα Τζωρτζ | Σκηνοθέτης, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
http://www.olgageorge.com/
Θα κάνουμε αυτοσχεδιασμούς βασισμένα πάνω στην Ελληνική Ποίηση και θα βρούμε τον δικό μας τρόπο έκφρασης και δημιουργικότητας. Η συνεργασία με τα άλλα μέλη τη ομάδας θα μας οδηγήσει στο να εκδηλώνουμε το νου μας, τις ιδέες μας και τα συναισθήματά μας και να μοιραζόμαστε τον εσωτερικό μας κόσμο με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ
με τον Παναγιώτη Τερζάκη | Καθηγητής τραγουδιού και Αγωγής του Λόγου, Εκπαιδευτής και σύμβουλος Φωνής (ΜΜ Voice Coach) www.voicecoach.gr

Στο εργαστήριο αυτό ανακαλύπτουμε τις δυνατότητες της φωνής μας τραγουδώντας ατομικά και ομαδικά πάνω σε δοσμένες και αυτοσχεδιαστικές μελωδίες, εξερευνώντας τον ήχο μας μέσα από ποικίλες φωνητικές και σωματικές δράσεις ευρυθμίας.
Ανακαλύπτουμε την ερμηνευτική ανάγνωση διαβάζοντας κείμενα και ποιήματα και δουλεύουμε πάνω στην προσωδία τη σωστή αντήχηση και την ασφαλή χρήση της φωνής.
Ένα διασκεδαστικό εργαστήριο ελεύθερο για όλους με σκοπό να ανακαλύψουμε περιοχές και ηχοχρώματα της φωνής μας που θα μας εκπλήξουν!

Όλες οι ασκήσεις και τα παιχνίδια γίνονται ομαδικά με στόχο να ενεργοποιηθεί η δυναμική της ομάδας και τα μέλη της να συμμετέχουν οργανικά και ελεύθερα. Έτσι, αναπτύσσεται η συνεργασία, η δημιουργικότητα και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τον άλλον.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Στόχος του προγράμματος είναι να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητα μας και να φτιάξουμε την δική μας ποιητική έκφραση στο λόγο και το τραγούδι. Το παιχνίδι είναι μια διαδικασία που μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας και να εκφράσουμε απόλυτα τον εαυτό μας, τις ιδέες μας και την εσωτερική μας δύναμη.
Κάποιες δραστηριότητες του προγράμματος θα γίνουν σε κλειστό χώρο και άλλες σε ανοιχτό, μέσα στη φύση και πάνω στην παραλία.

ΠΟΤΕ: 30 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2020
ΠΟΥ: Ελιά Λακωνίας
Το χωριό Ελαία «Ελιά» όπως όλοι το γνωρίζουν είναι ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χωριουδάκι, κτισμένο στο Νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου σε μια πανέμορφη πτυχή του Λακωνικού Κόλπου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:  https://monemvasia.gov.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1/

Έχει ωραίες, καθαρές παραλίες ιδανικές για κολύμβηση όπως τον Μακρύ Γιαλό, την Βιανδίνη, τα Τηγάνια οι οποίες εξασφαλίζουν ήσυχες, γαλήνιες διακοπές στους παραθεριστές.

Διαθέτει μικρό γραφικό λιμάνι όπου τα ψαροκάικα και οι βάρκες του δίνουν ξεχωριστό χρώμα, ενώ η καταπράσινη αύρα από ελαιόδεντρα και πορτοκαλιές δημιουργεί ένα σπάνιο ζωγραφικό πίνακα μοναδικού ζωγράφου.

ΧΑΡΤΗΣ: https://www.google.com/maps/place/Elea/@36.7534341,22.797561,16z/data=!3m1!4b1!4m8!1m2!2m1!1zzpXOm86ZzpEgzpvOkc6azqnOnc6ZzpHPgiDOp86RzqHOpM6XzqM!3m4!1s0x149e22c91ea16f3d:0xd9fd1bcc367a272d!8m2!3d36.7513327!4d22.802639?hl=en

ΜΕΡΕΣ: Πέμπτη – Κυριακή
Άφιξη: Πέμπτη 30 Ιουλίου, μετά τις 12μμ
Αναχώρηση: 2 Αυγούστου, μέχρι τις 12μμ

Τα μαθήματα γίνονται τις πρωινές ώρες:
Θεατρικό παιχνίδι: 9:00πμ – 12:00μμ (ΠΣΚ)
Τραγούδι: 7:00 – 8:45μμ (ΠΠΣ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δίκλινο: 215€ (με κουζίνα)
Τρίκλινο: 195€ (με κουζίνα)

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
• Τρεις διανυκτερεύσεις (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο)
• Τρία πρωινά
• Το πρόγραμμα Θεατρικό Παιχνίδι και Τραγούδι

Όσοι θέλετε να έρθετε με την οικογένειά σας, ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 6 Ιουλίου. Για να κλείσετε θέση γίνεται μόνο με 50% προκαταβολή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Τ: 694 7218195
Ε: acting.greece@gmail.com

ΟΛΓΑ ΤΖΩΡΤΖ

Σκηνοθέτης, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

 

Σπούδασε Δραματικές Τέχνες (acting) στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης, Ορθοφωνία σύστημα IPA με την Sousan Finch και την Pamela Prather στην Νέα Υόρκη, Κλασικό και Μοντέρνο Χορό στο American College of Greece και Κινησιολογία και Μιμική στο Atelier de Movement της Monika Pagneux και του Phillippe Gaulier στο Παρίσι. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  

 

Σπούδασε επίσης, Προπονητική στην Βασιλική Ακαδημία Αντισφαίρισης στο Μπάντμιν της Κορνουόλις με υποτροφία της Βασιλικής Ακαδημίας Αντισφαίρισης, στο Natural Health Science Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP Life Coaching. Εκπαιδεύτηκε με τον Anthony Robbins σε συνεργασία με την Ακαδημία Αυτοβελτίωσης στη Ζυρίχη, τον Mike George σε συνεργασία με το BK World Spiritual University και εργάστηκε ως συντονίστρια ομάδων επίτευξης στόχων και έκφρασης μέσα από την κίνηση και τον λόγο. Έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Stanford University που αφορούν την Επικοινωνία και το Δημιουργικό πλαίσιο ανάπτυξης της σκέψης και της πράξης.

 

Συνεργάζεται με το τμήμα σπουδών του Πανεπιστημίου Erasmus του Βελγίου για σεμινάρια που αφορούν την “Δραματική Πλευρά του Μουσικού’ και το ‘Σκηνικό Άγχος”, και είναι μέλος του The Volterra Project στην Ιταλία για την χρονιά του 2017.

 

Είναι καθηγήτρια στο “Θέατρο των Αλλαγών” από το 2006 για εργαστήρια “Υποκριτικής τεχνικής Meisner” και “Υποκριτική στην Κάμερα”. Παραδίδει ONLINE εργαστήρια Υποκριτικής, Μονολόγων για Ακροάσεις, Συγγραφής Θεατρικού Έργου, Σεναρίου καθώς επίσης και Μονολόγων.

 

Έχει σκηνοθετήσει: “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή, “Τρωάδες” του Ευριπίδη, “Όχι, Πείτε μου” του Ευγένιου ΟΝηλλ, “Πίτσαμαν” της Νταρλήν Κραβιότο, “Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική” της Χρύσας Σπηλιώτη, “Καληνύχτα Μαργαρίτα” του Γεράσιμου Σταύρου, “Redial” της Ταμάρ Κάμελ, “Η Σημασία να Είναι Κανείς Ειλικρινής” του Όσκαρ Ουάιλντ κα

 

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός στην Ελλάδα, Δανία, Γερμανία και ΗΠΑ. Σημαντικές είναι οι συνεργασίες με το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης, Orkenfortet Oben Teater της Δανίας, την Freshly Squeezed Orange Juice Theatre Company του Ισραήλ, το Shetler Studios, την Pamela Scott και το Dramatists Guild της Νέας Υόρκης, την Jannis Powell, την Tamar Kummel, το Theatron Inc., την Aaron Concert Artists, την διαφημιστική εταιρεία BBDO και τα τηλεοπτικά κανάλια ANT1 και MEGA. Έχει συνεργαστεί επίσης, ως σκηνοθέτης για τις μεταγλωττίσεις κινούμενων σχεδίων για τον ANT1.

 

Ως καθηγήτρια Υποκριτικής, συνεργάστηκε με την Δραματική Σχολή “Διομήδης Φωτιάδης”, τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη και το Zed Club, την θεατρική ομάδα του Δήμου Ναυπλίου και ήταν λέκτορας καθηγητής για την Υποκριτική, την Ανάπτυξη Ρόλων και την Συγγραφή Σεναρίου στο SAE Athens Institute στο τμήμα σπουδών 3D Animation and FX.

 

Έχει λάβει υποτροφίες Fulbright και την American Academy Scholarship.

 

Μέλος του HCCMA | Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδος.

 

Μέλος των αποφοίτων του Fulbright Foundation.

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ

Vocalist, Εκπαιδευτής και σύμβουλος Φωνής (MM Voice Coach)

 

Ο Παναγιώτης Τερζάκης απέκτησε Δίπλωμα Μονωδίας από το Αττικό Ωδείο και Bachelor of Arts με ειδίκευση στη Μουσικολογία από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (Deree College). Ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright  συνέχισε τις σπουδές του στο The Longy School of Music της Βοστώνης από το οποίο αποφοίτησε με Master of Music in Vocal Performance (Vocal Pedagogy & Performance, ΜΜ) σπουδάζοντας παράλληλα όπερα και υποκριτική.

 

Διδάσκει, εκπαιδεύει και παρέχει συμβουλευτική δημοσίου λόγου σε τραγουδιστές όλων των ειδών, ηθοποιούς, εκφωνητές, δημοσιογράφους, δάσκαλους και καθηγητές, ψάλτες, παραγωγούς ραδιοφώνου, στελέχη επιχειρήσεων, γιατρούς, αθλητές, θεραπευτές, δάσκαλους yoga και άλλα επαγγέλματα. Έχει συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες, χορωδίες και γκρουπ, ομάδες σωματικών δράσεων, ομάδες playback theater, δραματοθεραπείας κ.α. με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Ως ενεργός τραγουδιστής και performer στη σκηνή και τη δισκογραφία μπορεί και κατανοεί απόλυτα τις δυσκολίες των επαγγελματιών και προτείνει άμεσες λύσεις και ασφαλείς εφαρμογές.

 

Όλοι οι επαγγελματίες που έχουν εργαστεί με τον Παναγιώτη Τερζάκη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εργάζονται πολύ επιτυχημένα στο θέατρο, στο τραγούδι, στην τηλεόραση αλλά και στον ιδιωτικό χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

  • : ΕΛΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  • : 6947218195
  • : acting.greece@gmail.com
  • : 215ευρώ