Σωματικά Επικεντρωμένη Τεχνική της Άδειας Καρέκλας – Gestalt

#ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ #ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
“ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ #Ψυχοθεραπεία #GESTALΤ”
Μεθοδολογία – Τεχνικές – Θεωρία

31 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2019, #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυτοτελές 3ήμερο Εκπαιδευτικό
#Βιωματικό Σεμινάριο
με θέμα:
“Σωματικά Επικεντρωμένη Τεχνική της Άδειας Καρέκλας (Gestalt)”

Για μια πρώτη γνωριμία με τη μεθοδολογία, σας προσκαλούμε στο
#ΔΩΡΕΑΝ
Εκπαιδευτικό Εισαγωγικό μίνι Σεμινάριο (4,5 ωρών)
με θέμα «Εισαγωγή στην Τεχνική της Άδειας Καρέκλας»

Παρασκευή 17 Μαϊού στη Θεσσαλονίκη-Κέντρο (18:30 –22:30)

Εισηγητής: Στάθης Λάζαρης, B.Sc.
(Σωματικός Ψυχοθεραπευτής, BodyWorker , Συγγραφέας και Πτυχιούχος Ψυχολογίας)

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
συμπληρώνοντας την

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
https://forms.gle/DE7zhoZrMzm7APxX7

Πληροφορίες – Εγγραφές
Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Τηλ : 6936 776333
Viber call : 0030 6936 776333
apolonos23@gmail.com

*****************************************************************************

ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης

Νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον θαυμαστό κόσμο της Ψυχοθεραπείας βάθους με μια σύντομη αλλά πλήρη εκπαίδευση στην «Σωματικά Επικεντρωμένη Ψυχοθεραπεία Gestalt».

Απευθύνεται σε: Σε επαγγελματίες και σπουδαστές ψυχικής υγείας

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται στο τρίπτυχο
Σώμα – Νους – Συναίσθημα

Πρόκειται για μια θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διδαχθούν νέες αποτελεσματικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των τραυματικών εμπειριών και των αφανών ή συγκαλυμμένων Ψυχοδυναμικών προβλημάτων, ψυχοσωματικών διαταραχών και ενσωματώνοντας τες στη δική τους θεραπευτική προσέγγιση να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να αποκτήσουν μια ένα δυναμικό εργαλείο.

Μία δυναμική & βαθειά βιωματική προσέγγιση της Θεραπείας GESTALT
η οποία με πολύ αποτελεσματικό τρόπο επιφέρει την εναρμόνιση των πολικοτήτων του νοητικού, συναισθηματικού & σωματικού πεδίου εμπλουτίζοντας άμεσα & ουσιαστικά τις λεκτικού τύπου Ψυχοθεραπείες

Η “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” είναι μία ιδιαίτερα δυναμική και αποτελεσματική Ψυχοθεραπευτική διαδικασία η οποία μέσα σε ένα
πλαίσιο αυξημένης Βιοενεργειακής φόρτισης και επικέντρωσης της συνειδητότητας στο σώμα,
συνδυάζει επιτυχώς, με ένα πρωτότυπο τρόπο:

· Την κλασσική Θεραπεία Gestalt
· Τεχνικές & ασκήσεις Σωματικής Ψυχοθεραπείας για διεύρυνση σωματικής αυτοεπίγνωσης, την Σπλαχνική Βίωση των Συναισθημάτων, το Άνοιγμα της Αναπνοής & το αυξημένο επίπεδο Βιοενεργειακής Φόρτισης της συνεδρίας
Την πολυεπίπεδη κατανόηση και αντιμετώπιση παγιωμένων μοτίβων συμπεριφοράς και ψυχικών προβλημάτων βάση της Ψυχοδυναμικής και Διαγενεαλογικής επεξεργασίας τους.

Κύριος προσανατολισμός της εκπαίδευσης:

Επιπρόσθετα από την κλασσική εκπαίδευση στην Τεχνική της Άδειας Καρέκλας (ύλη της 1ης ενότητας / 1ης ημέρας του 3ήμερου σεμιναρίου) θα διδαχθείτε στην συνέχεια της εκπαίδευσης πώς δουλεύουμε αποτελεσματικά σε περιβάλλον υψηλής ψυχικής φόρτισης με την βοήθεια της Σωματικής Ψυχοθεραπείας. Αξιοποιώντας την αναπνοή και τις αποτυπώσεις των ψυχικών τραυμάτων στο σώμα, μας δίνεται η δυνατότητα να δουλεύουμε σε βαθύτερο επίπεδο και έτσι να κάνουμε την θεραπευτική εργασία μας πιο εύκολη και αποδοτική.

Παραδείγματα διεύρυνσης των δυνατοτήτων που θα αποκτήσετε αποτελούν:
-η εργασία με έντονα συναισθήματα
-η ικανότητα διαχείρισης τραυματικών εμπειριών και η εκφόρτιση των εγκλωβισμένων συναισθημάτων
-η αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μετεκπαίδευσης:

· Είναι σύντομης διάρκειας και με πυκνό περιεχόμενο
· Είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας για την αντιμετώπιση σε βάθος δύσκολων τραυματικών εμπειριών
· Παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια σύνθετες ψυχολογικές έννοιες.
· Διδάσκει με ξεκάθαρο τρόπο τεχνικές άκρως αποτελεσματικές στην κατανόηση και αντιμετώπιση του ψυχολογικού και ψυχοδυναμικού υποβάθρου των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων – διαταραχών.
· Σας καθιστά πολύ καλύτερους ενεργητικούς ακροατές ώστε να βλέπετε και να ακούτε “ανάμεσα από τις γραμμές” της αφήγησης του προβλήματος, να κατανοείτε τα βαθύτερα αίτια (όταν αυτά υπάρχουν) των προβλημάτων των ασθενών σας.
· υιοθετεί ένα πολυεπίπεδο θεραπευτικό μοντέλο

Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Στάθης Λάζαρης είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου (1983), και Σωματικός Ψυχοθεραπευτής με εμπειρία 28 ετών. Έχει εξειδικευτεί στη Νεο-Ραϊχική μέθοδο Σωματικής Ψυχοθεραπείας Radix. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί σε Ινστιτούτα του Λονδίνου και της Γερμανίας σε πολλές προσεγγίσεις και μεθόδους Ανθρωπιστικής και Νεο-Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας: Radix, BodymindTherapy, Bodynamic Therapy, Gestalt Therapy, Primal Intergration, Αλληλο-Συμβουλευτικήκ.α. (1981-1988) καθώς και στο Bodywork: Postural Intergration, Pulsing κ.α. (1982-1984).
Από το 1984 μέχρι σήμερα ασχολείται με εμψύχωση εντατικών μαραθώνιων προσωπικής ανάπτυξης και με διδασκαλία εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αγγλία και την Αυστρία. Είναι συγγραφέας βιβλίων και άρθρων, εμπνευστής, δημιουργός και εκπαιδευτής της Ψυχο-Ενεργειακής Θεραπείας, του Ψυχο-Ενεργειακού BodyWork (από το 1986) και του Unity Energetics. Το 1986 ίδρυσε το “ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΡΑΪΧΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ”, το οποίο ανέπτυξε πρωτοποριακή δράση και το 1992 ίδρυσε το Κέντρο προσωπικής ανάπτυξης “ΔΙΟΔΟΣ” που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως Σχολή Επαγγελματικών Εκπαιδεύσεων.

***********************************************************

Εκπαιδευτείτε
στην δυναμική, πολυεπίπεδη μεθοδολογία
της
Σωματικά Επικεντρωμένης Ψυχοθεραπείας GESTALT

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

31 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2019, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτοτελές 3ήμερο Εκπαιδευτικό
Βιωματικό Σεμινάριο
με θέμα:
“Σωματικά Επικεντρωμένη Τεχνική της Άδειας Καρέκλας (Gestalt)”

Δίδακτρα:150€ με έγκαιρη εγγραφή, 170 € χωρίς έγκαιρη εγγραφή
100€ για Φοιτητές (με Έγκαιρη εγγραφή),120€ για Φοιτητές (χωρίς έγκαιρη εγγραφή)
(τιμές είναι ΠΡΟ ΦΠΑ)

– 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ & Η Γλώσσα Αυτονομίας της GESTALT (10 ωρών)

– 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΆΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗΣ ΣΤΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (10 ωρών)

– 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ & ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (10 ωρών)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ* :

Δυνατότητα παρακολούθησης μία εκ των 2 πρώτων ενοτήτων του 3ήμερου, που έχουν εκπαιδευτική αυτοτέλεια, ως 9ώρα αυτοτελή Εκπαιδευτικά Σεμινάρια.

Είτε

αυτόνομη παρακολούθηση της 1ης και της 3ης ενότητας για να εξειδικευτείτε στην “Τεχνική της Άδειας Καρέκλας και σπλαχνική βίωση συναισθημάτων με χρήση της αναπνοής σε καθιστή θέση”

*Με την παρακολούθηση των αντίστοιχων ενοτήτων του 3μερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, θα έχετε την γνώση / κατάρτιση της θεραπευτική μεθοδολογίας, στην οποία θα επιλέξετε να εκπαιδευτείτε, ώστε να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε άμεσα στο θεραπευτικό σας έργο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ανά 9ώρο αυτοτελές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο :
70 € ή 50 € με έγκαιρη εγγραφή
35€ για Φοιτητές (με έγκαιρη εγγραφή)
(τιμές είναι ΠΡΟ ΦΠΑ)

Πρόσθετες πληροφορίες :

1.Με την έγκαιρη εγγραφή σας στο σεμινάριο, θα λάβετε τις σημειώσεις για το θεωρητικό και τεχνικό σκέλος του σεμιναρίου.
2.Ο εκπαιδευτής σας θα είναι στη διάθεσή σας και μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και για όσο διάστημα χρειαστεί για καθοδήγηση, εποπτεία και οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε για τη συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.
3.Προκειμένου να έχετε την τιμή έγκαιρης εγγραφής, θα πρέπει να έχει κατατεθεί το 1/3 ή το σύνολο των διδάκτρων έως την Τρίτη 21/5/19.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Τηλ:6936 776333
Viber call : 0030 6936 776333
apolonos23@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
https://forms.gle/DE7zhoZrMzm7APxX7
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ενδεικτικά σχόλια συμμετεχόντων
στην Εκπαίδευση
“Σωματικά Επικεντρωμένη Ψυχοθεραπεία GESTALT”

Η “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” είναι μια πολύ αποτελεσματική τεχνική και ως εκ τούτου μια εξαιρετική προσέγγιση στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Δίνει τη δυνατότητα στο θεραπευόμενο να βιώσει με δημιουργικό τρόπο τα ανολοκλήρωτα θέματά του και να δώσει λύσεις στο «Εδώ και Tώρα». Επιπρόσθετα, η εκπαίδευση στη σωματική επικέντρωση και στην αύξηση της Βιοενεργειακής φόρτισης εμπλούτισε απίστευτα τις τεχνικές Gestalt και μας έδειξε με βιωματικό τρόπο πόσο μπορεί να τις μεταμορφώσει σε πολύ αποτελεσματικές και βαθειά απελευθερωτικές. Η συνθετική αυτή μεθοδολογία μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και σε προσωπικό επίπεδο αφού άνοιξε δρόμους για βαθιές συνειδητοποιήσεις.
Ο Στάθης Λάζαρης είναι ένας εξαίρετος θεραπευτής, σοβαρός, συναισθηματικά παρόν, ακούραστος εργάτης της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας. Με γέμισε με εκπλήξεις, αυτοπεποίθηση και βαθύτερη συνειδητότητα. Είναι παρών σε όλη τη διαδικασία και ένα ζωντανό παράδειγμα του “εδώ και τώρα”.
Συστήνω ανεπιφύλακτα το παραπάνω course!!

Ζηδιανάκη Ράνια
(Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια με εκπαίδευση στην Υπερπροσωπική προσέγγιση)

Πως να χωρέσει σε ένα απλό σχόλιο μια εμπειρία θεραπευτικού πάθους και υπέρβασης, μια ήττα που την μετέστρεψα σε νίκη, ένα εκπαιδευτικό & θεραπευτικό ταξίδι που ακόμα και 2 μήνες μετά βρίσκεται στη φάση του “τώρα” και συνεχίζεται μέσα μου;
Θα τολμήσω όμως ένα σχόλιο για την εκπαίδευση στη “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt”…..

Ήταν μια εμπειρία ασφαλής, αξιόλογη, πλήρης, εξαιρετική, βαθιά, ισχυρή, άνετη…
που με οδήγησε να αισθάνομαι κινητοποιημένη, αφυπνισμένη, ενεργοποιημένη, χαρούμενη, ευχαριστημένη, συνεπαρμένη…..
Ο Στάθης ως θεραπευτής και ως εκπαιδευτής καταφέρνει να ισορροπεί τα θηλυκά και τα αρσενικά στοιχεία και εκπέμπει σε όλους το πάθος του για αυτό που κάνει.
Καλή συνεχεία στο ταξίδι!!!

Βουλγαράκη Τζένη
(Παιδοψυχίατρος με εκπαίδευση στην Οικογενειακή-Συστημική, τη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση & στην Παιγνιοθεραπεία)

Η “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” είναι μια τεχνική που βοηθάει ιδιαίτερα στα προβλήματα σχέσεων και στη δυσκολία έκφρασης του συναισθήματος, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η εξωτερίκευση του τραύματος και να εκτονώνεται συσσωρευμένο αρνητικό δυναμικό. Μάθαμε να αξιοποιούμε αποτελεσματικά το σώμα και τις εκφράσεις του στο εδώ και τώρα, να επικεντρωνόμαστε στην αναπνοή και να ενισχύουμε την άμεση επαφή με το συναίσθημα. Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική τεχνική που οδηγεί τη θεραπεία σε πολύ βαθιά μονοπάτια. Βοηθάει άμεσα στην αποφυγή περιγραφών και εκλογίκευσης των εμπειριών και έτσι οι σκέψεις του πελάτη δε λειτουργούν αποπροσανατολιστικά. Με αυτό τον τρόπο ο θεραπευμένος δεν μένει μόνο στη νοητική περιγραφή. Η διαδικασία από μόνη της τον προσκαλεί να συνδεθεί με τα συναισθήματα που νιώθει με αποτέλεσμα τη γρήγορη απελευθέρωση των μπλοκαρισμάτων του και όλο αυτό υπό μια αυθεντική και φροντιστική συνοδεία του θεραπευτή.
Η “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” μου φάνηκε πολύ χρήσιμή και αποτελεσματική καθώς λειτουργεί ως ένα αυτόνομο θεραπευτικό εργαλείο που μπορεί να ενταχθεί και να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή στη θεραπευτική διαδικασία.

Παντελή Αγγελική
(Ψυχολόγος ΜSc – Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια)

Το χαρακτηριστικό της “Σωματικά Επικεντρωμένης Θεραπείας Gestalt” είναι ότι λειτουργεί άμεσα στο θεραπευόμενο. Στην εκπαίδευση είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά καινούργια εργαλεία (ειδικότερα η άδεια καρέκλα λειτουργεί από μόνη της θεραπευτικά). Κυρίως έμαθα ένα διαφορετικό και δυναμικό τρόπο στο να μπορέσει ο θεραπευόμενος να μπει στο συναίσθημά του. Μπαίνοντας σε αυτό αποκτά επίγνωση της συναισθηματικής του κατάστασης στο εδώ και τώρα και αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητά του, το οποίο από μόνο του οδηγεί τον ίδιο σε μια αυτοθεραπευτική διαδικασία. Στο εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο γίνεται πολύ σοβαρή δουλεία και δίνονται πολλά χρήσιμα εργαλεία. Θα ήθελα να έχω ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την προσέγγιση αυτή και στο μέλλον. Ο κ. Λάζαρης μου φάνηκε ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής και θεραπευτής με μεγάλη εμπειρία.

Κατερίνα Μοσχογιάννη
(Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας NDI και Πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών)

Η εκπαίδευση στη “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” μου φάνηκε πολύ κατατοπιστική. Η διδασκόμενη μεθοδολογία περιλαμβάνει τεχνικές που λειτουργούν άμεσα και βαθιά δίνοντας γρήγορα θεραπευτικά αποτελέσματα. Είχα και εγώ την ευκαιρία να βιώσω θέματα τα οποία δεν περίμενα. Επειδή η εκπαιδευτική διαδικασία είναι βιωματική και περιλαμβάνει συχνά τη συμμετοχή των συμμετεχόντων (με συζήτηση και άλλους τρόπους), αποφεύγεται ο μονόλογος και κάνει πολύ εύκολη την παρακολούθηση. Ως ομάδα δεθήκαμε πολύ. Η διδασκαλία του Στάθη είναι άμεση, αποτελεσματική και καθαρά πρακτική. Έχει πολύ υπομονή και έναν πολύ καλό τρόπο διαχείρισης της ομάδας.

Κογεράκη Χρίστινα
(Σπουδάστρια Ψυχολογίας και τελειόφοιτη στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση)

Αυτό που μου φάνηκε σημαντικό είναι ο καθαρά βιωματικός χαρακτήρας της εκπαίδευσης. Οι τεχνικές της άδειας καρέκλας, της σωματικής αυτοεπίγνωσης και των δηλώσεων που σηματοδοτούν Αυτο-Ευθύνη μου φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες και τις χρησιμοποίησα αμέσως μετά στις δικές μου θεραπείες. Κατανόησα τη σημαντικότητα της σωματικής αυτοεπίγνωσης και τη συνεισφορά της στη διεύρυνση συνειδητότητας. Επίσης ήταν σημαντική η τεχνική με την οποία χειριζόμαστε στη θεραπεία τις δηλώσεις που κάνει ο θεραπευόμενος. Κατάλαβα καλά την άμεση συσχέτιση και επίδραση που έχει ο βαθμός ακρίβειας στις τοποθετήσεις του με ακόλουθο αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκάθαρη η θέση που παίρνει στη ζωή του. Προσωπικά στο σεμινάριο ανακάλυψα κάποιες δικές μου πλευρές, τις οποίες εξωτερίκευσα και αποδέχτηκα, και ειδικότερα δούλεψα με τη συνύπαρξη των αντιθετικών μου πλευρών. Ο Στάθης ως θεραπευτής έχει αποδοχή, εμπιστοσύνη και σιγουριά σε αυτό που κάνει. Δεν χάνει το στόχο του, εστιάζει, επικεντρώνεται μέχρι να ”βγάλει” κάτι από τον θεραπευόμενο, χωρίς όμως να παραβιάζει τα όρια του.

Βρέντζου Ακριβή
(Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη στην Θεραπεία Εξαρτήσεων και τελειόφοιτη Δραματοθεραπείας)

Αυτό που μου άρεσε πολύ στην εκπαίδευση στη “Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Gestalt” είναι ο συνδυασμός της θεωρίας με την εφαρμογή της θεωρίας σε θεραπευόμενους επισκέπτες που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αφομοίωση της γνώσης. Έτσι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερα να κατανοήσω σε βάθος την προσέγγιση αυτή. Η εκπαίδευση ήταν πολύ περιεκτική για τις σχετικά λίγες ώρες που διήρκεσε και πήρα θεραπευτικά εργαλεία και τεχνικές που χρησιμοποίησα άμεσα στη δουλεία μου, οπότε μου φάνηκε πολύ χρήσιμο επαγγελματικά. Μετά την εκπαίδευση αισθάνθηκα διεύρυνση σε θέματα γνώσεων και τεχνικής και αυτό μου έδωσε παραπάνω αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας καθώς έβλεπα έμπρακτα αποτελέσματα στη δουλεία μου. Ο Στάθης είναι ένας εκπαιδευτής με πολύ υπομονή και επιμονή, είναι επεξηγηματικός και πρόθυμος να εξηγήσει όλα όσα δεν καταλαβαίνουμε.

Βασιλάκη Ματούλα
(Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια NDI)

Η εκπαίδευση στη “Σωματικά Eπικεντρωμένη θεραπεία Gestalt” ήταν μια έκπληξη για μένα. Μερικές μέρες ήταν αρκετές για να έρθω σε επαφή με έναν καινούριο τρόπο ψυχοθεραπείας που είναι βαθύς, αποτελεσματικός και γρήγορος. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον κατέχω μετά από αυτή την εμπειρία. Είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσει ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο. Ο κ. Στάθης Λάζαρης είναι ένας εμπνευσμένος δάσκαλος με βαθειά γνώση του ψυχισμού και βαθειά ενσυναισθητικός θεραπευτής.

Αδρακτά Θεοδώρα
(Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Πληροφορίες – Εγγραφές

Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Τηλ : 6936 776333
Viber call : 0030 6936 776333
apolonos23@gmail.com

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τη ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
https://forms.gle/DE7zhoZrMzm7APxX7