Master Class By Adeline Pastor (Summer Intensive GNB 2019)

GNB Summer Intensive 2019

Master Class με την Adeline Pastor

Στις 15 & 16 Ιουλίου (την 3η εβδομάδα των καλοκαιρινών μαθημάτων) το κλασικό μάθημα και την τεχνική στις Πουέντ θα διδάξει η κα. Adeline Pastor. Είναι απόφοιτη της National Ballet School of Alicia Alonso στην Havana Cuba και Πρώτη Χορεύτρια στο Θέατρο Aalto Essen της Γερμανίας ενώ έχει πάρει πρόσφατα το teaching certification της. Σε ηλικία 16 ετών κέρδισε το Ασημένιο Μετάλιο στο Διεθνή διαγωνισμό της Βάρνας το 1998, με παρτενέρ τον διεθνής φήμης Rolando Sarabia , ο οποίος κέρδισε το Grand Prix εκείνη τη χρονιά.

Είναι από τα λίγα σεμινάρια που έρχεται τέτοια προσωπικότητα Διεθνούς φήμης στην χώρα μας. Το διήμερο αυτό σεμινάριο θα έχει ξεχωριστό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Βιογραφικό της μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ
Adeline Pastor
Γεννήθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας όπου ξεκίνησε μπαλέτο από 8 ετών κι έλαβε την αρχική κατάρτιση μπαλέτου με την Claudette Douillon. Από το 1990-1996 κέρδισε πολλά Πρώτα Βραβεία , ειδικές τιμές και GRAND PRIX σε διαγωνισμούς στη Γαλλία και την Ελβετία (Prix Carpeaux, Petrus d’or, Prix de la ville de Biarritz, Prix d’exellence κ.α.)

Την ξεχώρισε ο «Επιθεωρητής Χορού και Χορογράφος» Pedro Consuegra που την έστειλε το 1996 στο Εθνικό Σχολείο Μπαλέτου της Alicia Alonso. Το 1997, η Adeline έλαβε την “Τεχνική και Καλλιτεχνική τιμή, τιμή Αποκάλυψης” στον Διεθνή Διαγωνισμό Μπαλέτου στην Κούβα.

Το 1998 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό μπαλέτου στη Βάρνα της Βουλγαρίας, το 1ο βραβείο και το GRAND PRIX στο Διεθνή Διαγωνισμό Μπαλέτου της La Havana (Κούβα) και απέκτησε το Δίπλωμα αποφοίτησης από την Εθνική Σχολή Μπαλέτου της Alica Alonso, με ειδική διάκριση, πρώτη στην τάξη της με έπαινο συγχαρητηρίων για την καλή δουλειά.
Την ίδια χρονιά έγινε μέλος του Εθνικού Μπαλέτου της Κούβας υπό την καθοδήγηση της Alicia Alonso.

Στη συνέχεια χόρεψε με αρκετές ομάδες χορού συμπεριλαμβανομένου του Ballet de Victor Ullate στην Ισπανία, και το 2000-2008 η Adeline προσλήφθηκε ως Soloist στο Κρατικό Θέατρο στο Wiesbaden, όπου χόρεψε σόλο ρόλους όπως Kitri στο “Δον Κιχώτης”, “Ωραία Κοιμωμένη “,” Ο Καρυοθραύστης “.

Το 2008 η Adeline έγινε Principal Dancer (πρώτη χορεύτρια) στο Aalto Ballet Theatre Essen όπου χόρεψε ρόλους όπως την Swanilda στο “Coppélia”, την Effi στο ‘La Sylphide’, την Carmen (Carmen / Bolero), τη Νύφη στο “Giselle”, η Λίμνη των Κύκνων και η Edith Piaf όπου έχει εμφανιστεί ως χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός στο “La Vie en Rose”.

Μεταξύ των προσκεκλημένων εμφανίσεων του διεθνούς φήμης χορεύτριας συμπεριλαμβάνονται παραστάσεις στην Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ουκρανία, την Ιαπωνία, τη Νότια Αμερική και τις ΗΠΑ.
Τον Αύγουστο του 2010 έλαβε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Labat Danza στο ιταλικό Loano το “Grand Prix Guiliana Penzi”.

Για αρκετά χρόνια, η Adeline έδωσε διάφορα σεμινάρια μπαλέτου σε διάφορες χώρες, όπως στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία όπου ήταν επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού στην Valdrès και πρόσφατα στην Πορτογαλία στο διεθνές Ωδείο Annarella Sànchez στη Λεϊρία.

Η Adeline είναι πλέον πιστοποιημένη δασκάλα χορού και πιστοποιημένη dance therapist αφού στις 6.6.2018 απέκτησε ακόμα ένα δίπλωμα στο τέλος των σπουδών της.

ΚΟΣΤΟΣ

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου με την Adeline Pastor (τρίτη εβδομάδα 15/07/19-16/07/19) θα υπάρξει έξτρα κόστος για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει!

Μόνο κλασικό με την Adeline Pastor (2 μαθήματα, 3 ώρες ) κόστος 250€ . Με προπληρωμή έως 25 Μαΐου 2019 Κόστος 200€
Κλασικό μάθημα και τεχνική πουέντ (4 μαθήματα, 5 ώρες) κόστος 300€. Με προπληρωμή έως 25 Μαΐου κόστος 250€ (ισχύει για όσους παρακολουθήσουν όλο το summer intensive)
Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το διήμερο σεμινάριο το κόστος θα είναι 350€. Με προπληρωμή έως 25 Μαΐου 300€.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι το κόστος του σεμιναρίου με την Adeline Pastor είναι υψηλό διότι είναι ένα από τα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής και είναι μία τρομερή ευκαιρία που σπάνια συμβαίνει στην χώρα μας, μία χορεύτρια του επιπέδου της να έρθει να διδάξει. Είναι μία τρομερή εμπειρία ζωής και Ιστορικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.Το Greek Northern Ballet πάντα στοχεύει στο υψηλότερο επίπεδο για αυτό και συνεργάζεται με Αστέρια Διεθνούς Επιπέδου.

Εάν Ενδιαφέρεστε για πληροφορίες για όλο το Summer Intensive του GNB.

Μπείτε στο Event :
https://www.facebook.com/events/1935677679888938/?event_time_id=1935677693222270

Εάν ενδιαφέρεστε και για τα Προ-καλοκαιρινά μαθήματα μπείτε στο παρακάτω Event:
https://www.facebook.com/events/283131009281536/

Greek Northern Ballet
Πτολεμαίων 28, Θεσσαλονίκη

→Αποστείλετε την αίτηση σας με τα στοιχεία σας στο greekballet@gmail.com ,(με φωτογραφίες σε χορευτική πόζα τουλάχιστον δύο και αν υπάρχει ένα βίντεο με μία variation κλασικό & σύγχρονο, μια σύντομη αναφορά σε εσάς ή ένα βιογραφικό σας, ώστε να έχουμε μία πρώτη ιδέα για εσάς και το πώς θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εξελιχτείτε καλύτερα στα καλοκαιρινά μας μαθήματα).

Τηλ. Επικοινωνίας: 6947 471 492
Facebook: www.facebook.com/greeknorthernballet/
Website: www.greeknorthernballet.com